Σχετικά με μας

Με τη διαμονή σας στα ενοικιαζόμενα δωμάτια Λυκομήδης μπορείτε να εξερευνήσετε και να απολαύσετε την εμπειρία της σκυριανής φιλοξενίας. Ανακαλύψτε ένα νησί του Αιγαίου πελάγους διαφορετικό από τα άλλα! Βιώστε την απίστευτη ομορφιά του απόλυτα ήρεμου και συνάμα άγριου τοπίου! Η Σκύρος με την ποικιλομορφία του φυσικού της τοπίου, συνδυάζει παραλίες με καταγάλανα νερά και εναλλαγή πράσινου πευκοδάσους με μοναδικά τοπία βραχώδους γης, σμιλευμένων από τα στοιχεία της φύσης. Οι ιδιαίτερα ήρεμοι, γαλήνιοι και φιλόξενοι κάτοικοι θα σας υποδεχτούν με τρόπο μοναδικό ώστε να απολαύσετε αξέχαστες διακοπές χαλάρωσης και ξενοιασιάς!
Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Λυκομήδης θα τα βρείτε αμέσως μόλις φτάσετε στη Σκύρο είτε με το πλοίο της γραμμής είτε με το ιδιωτικό σας σκάφος. Είναι χτισμένα στο κεντρικό λιμάνι της Σκύρου τη Λιναριά και έχουν υπέροχη πανοραμική θέα όλου του αμφιθεατρικά χτισμένου λιμανιού.
Η Λιναριά της Σκύρου είναι προορισμός για όλες τις εποχές του χρόνου! Τους καλοκαιρινούς μήνες σάς δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε θαλάσσιες εκδρομές με καΐκι ή με το σκάφος σας στα υπέροχα μικρά νησάκια, που περιβάλλουν το νησί, να κολυμπήσετε σε υπέροχες καθαρές παραλίες και να εξερευνήσετε δυσπρόσιτες σπηλιές. Τους χειμερινούς μήνες μπορείτε να απολαύσετε πεζοπορίες και να ξεφαντώσετε στο Σκυριανό Καρναβάλι που είναι ξακουστό σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Καθόλη τη διάρκεια του χρόνου στη Σκύρο μπορείτε να ζήσετε τη μοναδική ατμόσφαιρα των πανηγυριών. Τέλος το μοναδικό Σκυριανό Αλογάκι αξίζει την προσοχή σας αφού δε θα το συναντήσετε σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου!
Οι ιδιοκτήτες των ενοικιαζόμενων δωματίων Λυκομήδης δημιουργούν για σας μια ζεστή και συνάμα διακριτική φιλοξενία. Είναι έτοιμοι να μοιραστούν μαζί σας τις ομορφιές του νησιού και να γίνουν «οδηγοί» στις περιηγήσεις σας σε στεριά και θάλασσα. Είμαστε εδώ για να περάσετε αξέχαστα όταν πρωτοέλθετε και για να ξαναέρθετε πολλές φορές περνώντας πάντα μοναδικά!


Φωτογραφίες

Πληροφορίες

Επικοινωνία