Σχετικά με μας


οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½ : STUDIO οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½


Σας καλώς ορίζουμε στην όμορφη Σκύρο και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και χαρούμενες διακοπές στα STUDIO ΜΑΡΙΑΝΝΑ. Τα STUDIO ΜΑΡΙΑΝΝΑ, ένα νεόκτιστο δυόρωφο κτίριο οκτώ ανεξάρτητων διαμερισμάτων ατενίζουν από την πλαγιά του Αι-Λιά τον οικισμό Ασπούς με την αμμώδη παραλία και το μυθικό Αχίλλι, την παραλία από όπου ο Αχιλλέας ξεκίνησε για τον Τρωικό πόλεμο. Είναι κτισμένα σε καταπράσινο περιβάλλον με όμορφο εξωτερικό διάκοσμο την λαξευτή πέτρα.

Σας προσφέρουμε φιλική εξυπηρέτηση, άνετο ιδιωτικό πάρκινγκ, υπέροχη θέα, ήσυχο περιβάλλον, μεγάλες βεράντες και δροσιά κάτω από τις ξύλινες πέργκολες όπου γαργαλάει το δροσερό αεράκι που αναδύει η αύρα της θάλασσας. Η απόσταση από τις παραλίες Ασπούς και Αχίλλι είναι γύρω στα 500 μέτρα (10 λεπτά με τα πόδια).

Τα STUDIOS είναι μεγάλα και περιλαμβάνουν ένα διπλό κρεβάτι (κομοδίνα, τουαλέτα με καθρέπτη), κουζίνα, τηλεόραση, κλιματισμό, αυτόνομη θέρμανση το χειμώνα, ανεξάρτητα ρολόγια της ΔΕΗ, κεντρική εγκατάσταση κεραίας για δορυφορική τηλεόραση, δυνατότητα παροχής τηλεφώνου και κοινόχρηστο πληντύριο.

Διατίθενται χειμώνα-καλοκαίρι με λογικές τιμές και φιλική εξυπηρέτηση από νέους ιδιοκτήτες με μεράκι και με όλη την καλή διάθεση να προσφέρουν μια άνετη, αξέχαστη και ευχάριστη διαμονή στον επισκέπτη. Ευχαριστούμε και σας περιμένουμε.

Φωτογραφίες

Πληροφορίες

Χάρτης

Επικοινωνία