Σχετικά με μας

«ΝΥΦΕΣ»

Παραδοσιακά σκυριανά σπίτια στη περιοχή Γυρίσματα. Τέσσερα ανεξάρτητα σπίτια με αρχιτεκτονική και διακόσμηση των αρχοντικών της Σκύρου. «Αμέρσα», «Φροσύνη», «Φλταϊνα και «Βαγγελιώ».

Βρίσκονται σε κήπο 200τμ. και απέχουν 60μ. από τη παραλία Γυρίσματα. Πρόσβαση στα σπίτια από το κεντρικό δρόμο Χώρας – Γυρίσματα – Μώλος. Στο κήπο ειδικά διαμορφωμένες γωνίες με πέτρινα καθιστικά και barbeque προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης καθώς και απολαυστικά πρωινά και βραδινά στο barbeque. Το περιβάλλον είναι φιλικό και φιλόξενο. Η παραλία Γυρίσματα διατηρεί τη φυσική της ομορφιά και στην άκρη της λειτουργεί οργανωμένος χώρος για τα μπάνια σας.

Άμεση εξυπηρέτηση για το πρωινό σας από το φούρνο της γειτονιάς μας με καφέ, αρτοποιήματα και ζαχαροπλαστείο στα 80μ. Ταβέρνα επί της παραλίας στα 80μ, mini market στα 400μ. και στάση λεωφορείου προς Χώρα και λιμάνι Λιναριάς στα 150μ. Η Χώρα απέχει 4χλμ., το λιμάνι 12χλμ. και το αεροδρόμιο 15χλμ.

Είμαστε στη διάθεση σας για να σας καθοδηγήσουμε πώς να γνωρίσετε τη Σκύρο και για όποια πληροφορία και εξυπηρέτηση θα κάνει τη διαμονή σας καλύτερη. Εάν επιθυμείτε θα τακτοποιήσουμε την μετακίνηση σας προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο, την ενοικίαση αυτοκινήτου και Taxi.

 

Νοικιάζεται μονοκατοικία με κήπο 1 στρέμματος δίπλα στη θάλασσα.

Οι διακοπές στις ΝΥΦΕΣ έχουν άρωμα Σκυριανής παράδοσης.

Φωτογραφίες

Πληροφορίες

  •   +30 22220 93329 - 22220 92162 - 6989 992838

  •     Γυρίσματα

  •   hariszaharakis@gmail.com

Επικοινωνία