Σχετικά με μας


Η Ιάνθη είναι ένα ποιοτικό συγκρότημα από 5 ανεξάρτητες και αυτόνομες κατοικίες, οι οποίες ξεχωρίζουν για την προσωπικότητα, τη φιλόξενη αύρα, την άνεση και τη λειτουργικότητά τους.

Η πλήρης αξιοποίηση του φυσικού τοπίου έγινε ο καμβάς της δημιουργίας του συγκροτήματος. Στόχος του σχεδιασμού ήταν η μίξη της αυθεντικής νησιώτικης γοητείας, με τους κανόνες του μινιμαλιστικού design και τις μοντέρνες επιρροές. Είναι χτισμένη αμφιθεατρικά και έτσι εξασφαλίζει ανεμπόδιστη θέα στην θάλασσα από όλα τα δωμάτια, φυσική απόσταση μεταξύ όλων των φιλοξενούμενων και απόλυτη ηρεμία. Έχει κατασκευαστεί με υψηλά πρότυπα και προσφέρει premium ανέσεις. 

Η νησιωτική αρχιτεκτονική, ο φυσικός και τεχνητός φωτισμός, η προνομιακή τοποθεσία, τα λειτουργικά έπιπλα, η eco – friendly φιλοσοφία της επιχείρησης, οι personalized υπηρεσίες, η εναρμόνιση του κτιρίου με την περιοχή, η ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος χαρακτηρίζουν την «μικρή» αλλά μοναδική Ιάνθη

Ανεπιτήδευτη πολυτέλεια, χειροποίητη διακόσμηση και προσοχή σε πρακτικές λεπτομέρειες υπάρχουν στο εσωτερικό όλων των δωματίων. Τα εξωτερικά φυτά μας και τα ολόφρεσκα άνθη του κήπου στα βάζα, αντανακλούν την φυσική απλότητα, την οικειότητα και την γαλήνη του χώρου.

Οι κατοικίες Ιάνθη, βρίσκονται στο βόρειο τμήμα του νησιού, στη θέση Γυρίσματα. Απέχουν 2 χλμ. από τη χώρα της Σκύρου, 13 χλμ. από το λιμάνι και 18 χλμ. από το αεροδρόμιο.

Σας περιμένουμε όλο το χρόνο, αφού μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε εποχής.
Ανυπομονούμε να σας φιλοξενήσουμε! Διαμονή Σκύρος!

Φωτογραφίες

Πληροφορίες

Επικοινωνία