Boom Reggae Festival 2018

Boom Reggae Festival 2018, 20-22 Ιουλίου, Σκύρος!

Από τις 20 εως τις 22 Ιουλίου, η καρδιά της reggae θα χτυπά στο νησί της Σκύρου και το Boom Reggae Festival!

 Ένα νέο φεστιβάλ έρχεται να προστεθεί στη reggae πραγματικότητα της Ελλάδας. Ονομάζεται Boom Reggae Festival και φιλοδοξεί να αποτελέσει θεσμό στα καλοκαιρινά φεστιβάλ της χώρας.

Τρεις μέρες γεμάτες reggae μουσική από κάθε γωνιά του πλανήτη, workshops και υπαίθριες δραστηριότητες, φαγητό, ποτό και πολύ χορό. Το Boom Reggae Festival υπόσχεται μια μοναδική μουσική εμπειρία για του φίλους της reggae και όχι μόνο!Boom Reggae Festival, που και πότε;

Το Boom Reggae Festival (BRF) θα διοργανωθεί από τις 20 μέχρι τις 22 Ιουλίου στο νησί της Σκύρου. Το φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Cook-nara, στην παραλία Κυρά-Παναγιά στο βορειοδυτικό τμήμα του νησιού. Οι επισκέπτες του BRF μπορούν να κατασκηνώσουν στο χώρο του φεστιβάλ ή να διαμείνουν σε κάποια από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία του νησιού.Το Line-Up του Boom Reggae Festival

Στη σκηνή του Boom Reggae Festival 2018 θα εμφανιστούν μεγάλα ονόματα της ελληνικής και διεθνούς reggae σκηνής. Από την πατρίδα της reggae, τη Τζαμάικα, θα εμφανιστούν οι Skara MucciEarl 16Alpheus και Elijah Prophet. Οι Triggafinga Intl (Ιταλία/Ελλάδα) και Mountain Top Hi Powa (Αυστρία) θα εκπροσωπήσουν την ευρωπαϊκή sound clash σκηνή.

Πολύ σημαντική είναι και η παρουσία της ελληνικής σκηνής στο φεστιβάλ. Στο Boom stage θα εμφανιστούν live οι Blend Mishkin & Roots EvolutionProfessor SkankSKG’s Dub AllianceMamaletta & Kill EmilMc Yinka & Bass DelightMoca Juniors SoundBalkan Riddims και Thatstyle.

Από τα decks του Beach Stage θα περάσουν ακόμη οι Reggaewise SelectorsMellowmoodJungle BunnyMarcus GamblaDigital MonkBig ShineDat Chris και Bitzpan.

Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει άτυπα την Πέμπτη 19 Ιουλίου, με ένα pre-festival event στην κεντρική πλατεία του χωριού, με τους Irie Action Sound System και Gobey & P-Gial.